Önskesaker och bra märkning

Hej igen!

Nu är jag mätt och belåten, pizzan blev riktigt god med hemgjord pizzatomatsås, zucchini, svamp, lite vitlökssalami jag hittade från frysen och ost :) Pizza är en god och smart maträtt, man kan passa på att ha på det mesta man gillar/ta rester som behöver gå åt innan de blir dåliga. Utmärkt när vi försöker tömma frysen så mycket som möjligt inför avfrostning.
 
Medan jag åt surfade jag runt lite och hittade mer presenter till mig själv, inte för att jag fyller år snart eller behöver något. Håller ju dessutom på att organisera och sortera här hemma. Men det är ändå kul med lite inspiration och kolla på fina saker ^.^
 
Fortsatt pandatema, gosedjur och presentpåse:
 
 
Godis-tema:
 
 
En sak som Lagerhaus har börjat med är att tydligt märka sina varor som är snällare mot miljön och socialt, klokare val kallar de det. Väldigt många fina servetter, pappersartiklar och handdukar har den märkningen bland annat :)
 
Jag tycker att allt inte bara ska handla om konsumentmakt, det krävs mer från andra håll och jag förstår att det kan vara tröttsamt/svårt/kännas krångligt att höra om olika alternativ hela tiden. Men en sådan här märkning tycker jag är bra då den gör det lättare för kunden samt får en att inse hur mycket som normalt inte är "klokare val" tyvärr. 

Kommentera här: