Godmorgon, Falköping!

Hej på er!

Nu befinner jag mig i Falköping för tjejhelg med Sofia. Det är grått här, men jag har packat för höstväder och aktiviteter ute, så det ska nog bli bra. Det är nämligen mat-och kulturfestival här under helgen så det kommer nog inte gå någon nöd på oss :-P

Dags att göra sig i ordning innan det vankas frukost. Idag satsar vi på frukost hemma hos Sofia, imorgon blir det hotellfrukost. Supermysigt båda två! :-)

På återhörande!Utsikt över Mössebergsparken.

På jobbet

Hej på er!

Denna vecka är som sagt fullspäckad, men framförallt av roliga saker som seminarium. Nu börjar strax ett FN-seminarium om milleniemålen post-2015. De mål som är satta sattes ju till 2015.

Jag går på semineriet för att få inspiration och information till de föreläsningar jag själv senare ska hålla under hösten och vintern fram till jul. Då ska jag ju själv föreläsa om globala frågor :-)
Och att få göra detta idag och sådant som sysselsättning är häftigt! Speciellt när drömmen är att arbeta med globala frågor :-D Dessutom är jag ju väldigt nyfiken också generellt ^.^
Vart tog september vägen?

Hejsan!
 
 
Senast jag var här sa jag hej till september, nu börjar jag undra vart september tagit vägen?!
 
Det har verkligen varit fullt upp sedan jag började praktiken för 3 veckor sedan. Det känns som om att jag varit där längre än 3 veckor då jag kommit in i det fort och trivs så bra :) Samtidigt känns det inte som om att 3 veckor gått, det har gått alldeles för fort! :O
Just nu är det faktiskt väldigt mycket med praktik, skola och extrajobb bland annat så jag har inte prioriterat att blogga så mycket däremellan. Hoppas ni har förståelse för det! (Jag är så glad att se att ni ändå kikar in här troget! <3)
 
Jag lämnade nyss in en inlämningsuppgift och i veckan som kommer ska en till in. Så nu ska jag varva ner lite och sen sova. Nästa vecka blir också fullspäckad, men jag längtar till helgen för då ska jag ha minisemster i Falköping tillsammans med fina Sofia som flyttat dit. En tjejhelg!