På banan igen...i Tokyo!Hej på er allihopa!

Nu är vi på banan igen efter många timmars flygande och sen sovande för att få rätsida på dygnet. Dags för en lugn, solig och mysig lördag i Tokyo tycker jag :-D

Vi landade tidigt igår, men mitt i natten svensk tid, så planerade in en lugn fredag och lördag för att komma ikapp. Skönt att göra det :-)

Längtan

Hej på er!
 
Fullt upp med fix, jobb,  planering av allt möjligt... Snart bär det ju dessutom av till Japan!! Så uppdateringen blir lite sporadisk här. 
 
Saker jag längtar till just nu är:
*att skicka iväg beställningen på våra vigselringar, snart kommer de att börja designas och skapas :) 
*december
*advent
*Japan-resan! Äta sushi på band, smaska på japanska godsaker, gå runt i Tokyo och upptäcka nya ställen i Japan tillsammans med fästmannen
*bada i varma källor i Japan
*att min pojkvän blir min man, fast det är supermysigt att få säga fästman ^.^
*vakna upp till ett krispigt vitt snötäcke 
*kryssa punkter på våra todo-listor xD
 
Vad längtar ni efter, stort som smått? 
 
När vi kommer hem från Japan kommer december redan vara här, så imorgon ska jag nog ta fram adventsljusstaken så den väntar på oss när vi kommer hem. Längtar nämligen till julpyssel och vintermys :)
 
Massa kra
 
Fint sätt att använda en kakburk på! 
 
Kan användas som en adventskalender med roligheter i varje paket eller bara som dekoration. Grundidén med en pinne kan ju även anpassas efter säsong :) 
 
Bilder via Pinterest. 
 
P.S. Glöm inte kolla in mig på instagram, milkchocolateandcookies, där dyker det upp bilder också :)
 

Pepparkaksbollar/pops

Hej på er!
 
Idag har det varit snöblandat regn här i Stockholm, så nu känns det verkligen som om att vintern är på gång :) Jag längtar tills december av flera bra anledningar i år (födelsedag, jul, vintermys och bröllop!). Så i helgen när jag "blev tvungen" att baka pepparkakor för att använda upp pepparkaksdeg i frysen så luktade det jul här hemma. Men sen tänkte jag att jag kanske skulle bli trött på pepparkakor så då tog jag ett par stycken och hittade på pepparkaksbollar/pops :)
 
Enkla och goda att göra!
 
Ingredienser till cirka 25 stycken
 
20-25 pepparkakor (hemgjorda eller köpta)
200 gram cream cheese naturell (samma som philadelphiaost)
1 tsk vaniljsocker
0.5 dl strösocker
1 dl havregryn
pärlsocker att garnera med
 
Krossa pepparkakorna och blanda sedan med cream cheese. Blanda i resterande ingredienser och rör om. Rulla smeten till bollar och rulla bollarna i pärlsocker. Ställ in i kylen en stund och avnjut sedan med ett glas mjölk eller en kopp te :D
 
Tips! Färga stockret rött/grönt för en mer julig känsla eller använd annat roligt strössel. 
 
Nu måste jag hoppa i säng! :)