Nä...

...nu känner jag verkligen för att krypa ner i sängen och mysa och sova. Lite tidigt, men nog egentligen bara bra. Ibland är man dum och är uppe bara för att ^.^ Att sova, ligga i sängen och läsa bok och mysa och att sova ut är ju egentligen riktigt lyxigt! Varför glömmer man bort det så lätt? 
 
 
 

Ljusbollar

Hej på er!
 
Dagarna går så fort med jobb (passar på att jobba massa extra nu innan skidresan) och annat fix. Helgen gick också extra fort eftersom vi hade finbesök då av lillasyrran, det blev middag på stan, hotellövernattning och mys hemma. Återkommer med en hotellrecension :)
 
Har varit riktigt trött senaste veckan (drömmer massa konstigt och tar lång tid innan jag somnar), så idag när jag slutade tidigare passade jag på att plocka och sortera lite här hemma. Och tända ljus :) 
 
Även mina ljusbollar som jag fyndade på rea idag lyser upp här hemma nu när mörkret fallit ^.^ Har letat efter en ljusslinga länge som jag skulla vilja göra om (inte gett upp det än heller...någon kanske har någon över eller på loppis), men denna tyckte jag var fin och mysig att ha så länge:
 
 

Snömys och fredag!

Hej på er!
 
Nu har jag precis kommit hem från jobbandet. Ska sätta igång och laga en lite sen lunch strax, kurrar i magen. Trots att jag borde vara trött så har jag lite extra energi. Fick det av de stora snöflingorna som sakta dalar ner utanför fönstret. På ett sätt vill jag nu bona in mig hemma med ljus (köpte lite ljus på vägen hem dessutom), dricka varm choklad och ha det bra. Samtidigt vill jag plocka och pyssla hemma för att göra det ännu mer mysigt och hemma. Att bli glad och få energi av snö är ju inte helt dumt, speciellt inte såhär i vintertider xD
 
Men har ju också en rolig fredag och lördag framför mig av andra anledningar. Ska packa lite sova-över-grejer för ikväll ska vi bo på hotell. Min fina, bästa lillasyster är på besök så vi ska lyxa till det med middag på stan och hotellövernattning. Haha, ja, jag längtar redan till frukostbuffén imorgon bitti :D
 
Så nu måste jag fixa med lunchen och packa och lite annat.  
 
Önskar er en underbar fredag så länge!