Det snöar i Wien!

Hej på er!

Pojkvännen och jag är i Österrike, Wien närmare bestämt på en liten innan-julen-resa. Vi roar oss med sovmorgnar, hotellfrukost, sightseeing och julmarknader bland annat. Lite museibesök och fikande tänkte vi klämma in också. Vi gör lite vad vi känner för om dagarna :-)

Idag snöar det dessutom här i Wien! :-D

Nu ska vi snart bege oss iväg för lite strosande på stan igen. Bjuder på en bild från en av julmarknaderna vi gillat bäst hittills, på Rauthausplatz:


Julmarknaderna har öppet från 10-21 generellt och kvällarna är nästan mysigast :-)

Leeeeeeeedig!

Hej på er!
 
Inte riktigt fattat det än, men är faktiskt leeeeedig nu :D
Har bockat av todo-listan på praktiken och nu är det lite hemmafix innan en resa och ledighet!
 
Vi kommer hem till nästa helg och första advent, men jag tänker börja julmyset redan nu. Sightseeing, julmarknad och mys, here I come! 
 

Fix-och myshelg på samma gång

Hej på er!

Nu är jag på väg in till stan för att träffa en vän jag inte sett på länge, ska bli riktigt kul med en fika tillsammans! :-D

Resten av helgen har också varit relativt stillsam även om vi fått en del fix och städande gjort. Det blev även en liten ommöblering i sovrummet, känns som nytt! Tänk vad lite kan göra mycket! Jag började också direkt fantisera om att få till en riktig bokhörna på något sätt ^.^

Har ni någon inredningsidé eller tanke som ni vill göra hemma hos er?En fåtölj får nog inte riktigt plats, men travar av böcker på något fint sätt vore kul! :-)