Imorgon vid den här tiden...

...så har vi hunnit landa i Istanbul och hoppa på nästa plan. Planet som ska ta oss till Singapore!

Idag har jag mest yrat runt för att dubbelkolla så vi inte glömt ordna något viktigt samt packa. Det har också blivit städat hos pappa så han slipper ha kartonger utspridda i hela huset. Nu börjar dagen lida mot sitt slut och nu kan jag i alla fall inte komma på något viktigt som borde göras XD. Vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken...

Jag förstår fortfarande inte att vi åker i morgon :) Får se när resfebern och nervositeten kommer. Fast den kanske inte dyker upp då det varit sådan full rulle senaste tiden nu så en längre flygresa innebär avkoppling, haha. Flygresan innebär liksom att vi äntligen är på väg. Jag längtar så!!

Dags att skapa en ny kategori på bloggen (Singapore 2010) istället för Inför Singapore 2010 :D

Packlista

Hostel och flygbiljett till Malaysia är nu bokat. Vi måste ha en utresebiljett att visa upp så då fick det bli en till Malaysia, ombokningsbar såklart ifall vi inte kan åka dit just den helgen :) Bilden ovan är från det hostel som vi ska bo på de första dagarna medan vi lär känna Singapore och letar rum att hyra. Mixed dorm room blir det, billigt och bra att öva inför det riktiga backpackandet senare ;) Sängarna ser ju riktigt lyxiga ut, haha :)

Nu är det dags för mig att avsluta min packlista (som jag tänker igenom noggrannt) och sedan ska resväskan fyllas. Hoppas hinna kolla på The Terminal för att få lite flygplatskänsla. Imorgon blir det till att åka till Arlanda och koll på avgångstavlan. Den känslan är riktigt häftig, när man vet att man ska iväg någonstans! ^^

Min lista blir lång men inte fullt så här lång och detaljerad i alla fall :)


Sista dagen innan avfärd

God morgon!

Snart dags för frukost och sätta igång med det sista fixandet inför avresan imorgon. Dubbelkolla att man har gjort allt vi måste ha gjort och så :) Fattar fortfarande inte att vi åker imorgon, hihi :) Nu är det cirka 32 timmar kvar till att planet går, nu är det nedräkning i timmar som gäller ;)

Hoppas hinna lägga upp lite bilder från de senaste dagarna senare idag. Det har ju varit väldigt tomt här på bloggen. I och för sig kommer det nog bloggas en hel del nästa år ;)

Hoppas ni har en bra dag i kylan (- 10 grader här)!