Kurorten Mösseberg

Här kommer en recension av Kurorten Mösseberg som ligger i Falköping. 
 
I slutet av en korridor fanns två dörrar.
 
 Vi huserade en natt i rum 302.
 
 
 
Rummet var helt OK, det är en gammal byggnad till stor del så inredningen var lite lantlig och gammeldags. Man betalar inte för superlyxen och modernt inredda rum, utan mer känslan och så spat såklart. Detta var ett av de rummen i hotellet, det finns även en parkvillan med rum.
 
Badrock och tofflor får man på rummet.
 
En uppvärmd bassäng. Jag tyckte det var himla avkopplande att flyta runt här, speciellt då det var så lite folk där när vi var där (en söndag till måndag). Låg helt själv i poolen och flöt ^.^
 
Det finns även en jacuzzi med ännu varmare vatten, en aromabastu, vanlig bastu och ett relaxrum med tidningar och liggstolar. Gym finns också att tillgå. När det är fint väder ute kan man ju även promenera uppför Mösseberget, i parken och annat. 
 
Sammanfattningsvis:
+ spat. Också bra priser (speciellt jämfört med Stockholmspriser) om man vill ha en spadag och inte bo på hotellet. 
+ charmiga allutrymmen
+ fin natur runtomkring
+ gymmet, flera maskiner och bra med utrymme
+ hotellfrukosten. Serverades i en fin matsal (där man även kan äta middag och lunch om man vill), bjöd på en hel del val och möjlighet att grädda sina egna våfflor.
 
- enkelsängar i ett dubbelrum (speciellt för par kanske)
- lite kallt på rummet
- dusch som tog lite tid på sig att bli varm på rummet (dock duschar nog de flesta mest i spat)
 
Budgetlyxtips! 
Om man inte vill lägga så mycket på själva boendet så kommer här ett supertips! Bo på vandrarhemmet som ligger i parken precis vid hotellet. Sedan kan man ändå äta hotellfrukosten för cirka 80 kronor (senast jag kollade) samt dagspaa för 195 kronor på vardagar och 245 på helger. Jag bodde på vandrarhemmet förra gången jag var i Falköping och det kan jag också rekommendera.
 
Brunch serveras också på söndagar fram till 25 maj för 195 kronor på hotellet.