Norrlandsturné

Hej på er!

Har lite svajig mottagning här uppe i Norrland (därav halvt inlägg igår också xD), men solen skiner och vi har det bra. Så det får fortsätta vara lugnt här på bloggen ett litet tag till ^.^

Idag tar vi oss ännu längre norrut för att komma till min pappa och stugan vid sjön.

Hoppas ni får en fin dag i solen!Sommarbad

Hej på er!

På alla bloggar jag läser kan man läsa att nu är sommaren slut, skolorna börjar, semestern är slut och annat...Nej, säger jag! Det är endast mitten på augusti och det finns mycket sommar att ta tillvara på. Ja visst kan man känna att det blivit lite kallare på morgonkvisten och det blir mörkare tidigt, men vi är inte där än när man måste ta på sig halsduk och jacka :-)

I helgen hälsade vi på pojkvännens mamma och sambo i deras nya hus (tack för en mysig helg!) och

Måndagssol

Hej på er!

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till bion. Det blev en spontandejt med pojkvännen. Kanske lite för att kompensera att vi inte kunde göra så mycket i helgen (magont).

Nu är det bara fyra dagar kvar tills fredag och semestern hehe :-D Det blir fullt upp i veckan med jobb, fixande (jag håller på med planering inför hösten) och packande. Så det kommer nog gå fort!

Hoppas er måndag också bjuder på regn efter solsken (även fast det var väldigt mysigt i helgen med åskan och regnet ^.^)!