Lördagdsbak

Hej på er!

Jag jobbar på och pluggar, men lördagskvällen till ära (och för att vi får besök imorgon) så har det bakats här hemma. Håller tummarna för gott resultat! :)

Nu är det dags att mysa framför en film men jag lovar att återkomma mer och bättre i veckan som kommer! Sista veckan på jobbet när jag jobbar heltid innan mitt pluggande kommer igång ännu mer.

Hoppas ni har en härlig lördag!

Grymt fångat!


Hittade detta klipp av en slump med härlig australiensiska av kommentatorn och en grym räddning ("mark" kallas det i Australian football). Så där fick man definitivt inte göra när man spelade "vanlig" fotboll och gick upp i en nick-duell xD

Är det bara jag som dessutom tycker att det känns som om att många av de där spelarna har långa ben? Om det inte är de korta shortsen som gör det? :)

Ytterligare förklaring om sporten som jag hittade under detta klipp: "This is Australian football, or Australian rules football, a code codified earlier than most others. The highest league is the Australian Football League, or AFL.

When a player catches (or 'marks') the football on the full, they are allowed to have a free kick or handpass without being tackled. Sometimes this leads to spectacular marks where a player will soar over one or more players to mark, such as here." Att "göra en mark" innebär därmed att man får en mycket bra chans att göra mål/poäng.

Halva veckan snart redan gått med muffins i öronen

Hej på er!

Tiden går undan när man jobbar på under dagarna, men nu är jag i alla fall ledig imorgon :) Solen skiner dessutom nu och det är väldigt varmt ute ^.^ Ska kila iväg ut och äta lite middag senare med pojkvännen, hans syster och mamma. Det blir nog trevligt :)

Ska komma ihåg att ta med kameran också framöver, alltid roligare med lite bilder i bloggen ;)

Hoppas ni har haft en bra dag och får en härlig kväll!

Såhär ser jag ut idag och försöker få till en bild där jag visar mina nya hörlurar med muffins på xD  Har de till min mp3 när jag åker till jobbet. London-fynd var det, 2 pund bara och ljudet är bra :)