Färgglatt!

Hej på er!
 
Igår var en lång men trevlig dag. Jobbade först och det var riktigt roligt :) Sedan möttes pojkvännen och jag upp i Barkarby för att fixa med lite saker till hemmet som att kolla runt på byråer, ladda upp med lågenergilampor, en ny taklampa till sovrummet bland annat. Sedan kom vi hem och efter en värmande kopp te somnade vi ganska fort xD
 
Jag passar på att jobba även idag, skulle inte gjort det men min torsdag blev inte uppbokad på annat så då passar jag på. Börjar lite senare idag dock så har haft sovmorgon till 8, skönt! 
Nu har jag gjort mina naglar fina och äter frukost. Det är nagellacks-vecka på jobbet med kampanjpriser på olika märken bland annat och för att inte trilla dit och köpa ett nagellack :P (färg är ju inspirerande nu när våren är på gång!), så såg jag till att använda ett av mina som jag redan hade hemma. Bättre att använda upp dem innan jag köper nya. Hade faktiskt också senare försökt hitta mer miljövänliga nagellack, om det finns?
 
Hoppas ni har haft en bra start på morgonen också samt får en fortsatt bra dag!
Dags för ett avsnitt och frukost framför det innan jag beger mig till jobbet :)
 
Dessa två hittade jag :) Genomskinligt lack ovanpå är bra för att färgen ska hålla längre (som ett extra skyddlager). 
 

Jobb-vecka och plugg

Hej hej!

Sitter på bussen nu på väg till jobbet. Passar som sagt på att jobba extra mycket denna vecka jämfört med andra veckor. Dessutom har jag fått en del morgonpass för att sedan sluta tidigt runt lunch eller strax därefter. Något som passar mig väldigt bra :-) Då kommer jag upp på morgonen, jobbar ett par timmar och åker sedan hem för att plugga. På så vis är jag redan igång när jag ska plugga, så komma-igång-med-plugget-startsträckan blir mycket kortare ^.^

Denna vecka har dessutom min nya kurs börjat, Internationella organisationer, så har föreläsningar att gå igenom bland annat. Hittills tycker jag det verkar mycket intressant och ett bra samt organiserat upplägg på kursen :-)

Hoppas ni har det bra!

Blommig måndag

Hej på er!
Helgen bara försvann! Pojkvännen och jag vårstädade i lördags (tråkigt men skönt och mysigt efteråt när det är extra fint hemma :-P), gick på bio med pojkvännens kusiner och syster på kvällen (kollade på Berättelsen om Pi) och igår åkte vi till en annan kusin och hennes familj och hälsade på. Gick husesyn (första gången vi var där i deras nya hus, väldigt fint!), drack massa gott te och fikade mackor, fruktsallad och kakor. En väldigt trevlig söndag också alltså :-) Men helgen gick fort så nu är det redan måndag igen ^.^ Just nu är jag på väg att extrajobba några timmar (passar på denna vecka när det är sportlov, mer att göra i butik då). Satsar också på en blommig kjol idag så det blir en blommig måndag!
Hoppas ni har en bra start på veckan!