Ansiktsbehandling och önskesaker

Hej på er!
 
Nu är jag hemma en sväng och äter lite rester till lunch. Sedan ska jag iväg på läxhjälpsjobbet några timmar innan pojkvännen och jag möts upp för biodejt ikväll :D
 
Nu på morgonen har jag däremot varit iväg på en ansiktsbehandling. Provade det första gången förra året i Sydafrika när jag och Sofia unnade oss en spa-dag. Så nu är jag alldeles gosig i huden igen ^.^
Pojkvännen och jag har fått ett antal upplevelse-boxar som vi har använt på olika sätt (middagar ute som i måndags, prova-på-dyk, ansiktsbehandling och annat). En mycket bra och rolig present faktiskt! Speciellt när man inte behöver fler saker (förutom sådana där onödiga små önskesaker som en rund tekanna, en bakbok till och så ^.^) och dessutom är student. I alla fall jag fortfarande, så då uppskattas det ännu mer. För det är ju sådant som man annars kanske inte skulle kunna lägga pengar på. Dessutom blir det till trevliga dejter och upplevelser :)
 
Presentkort på bio är också mycket praktiskt, därav en bio-dejt idag till exempel. Så tack så mycket för dessa presenter en gång till :) 
 
Sedan behöver man ju inte alltid köpa presentkort, men kan ju nu till sommaren till exempel göra egna presentkort på picknick, en grillkväll, barnpassning eller gemensam bakning hemma hos någon och så.
 
Har några onödiga små önskesaker ni suktar efter? Eller tips på egengjorda presentkort? 
 

Måndags-humör

Hej på er!
 
Ofta på måndagar, speciellt när jag och pojkvännen kunnat spendera mycket tid tillsammans, känns måndagen lite extra seg. Man saknar varandra lite mer än vanligt ^.^
 
Jag har pluggat på här hemma och kollat på klockan en massa...för ikväll blir det middagsdejt med pojkvännen :D
 
Så nu ska jag göra mig i ordning! :)
 

Fina illustrationer

Hej igen!
 
Nu har jag fått stolen målad och tänkte pyssla lite med mitt växthus-projekt som jag nämnt här och fått lite frågor på redan. Låter konstigt, men tror det blir fint :) Lovar visa resultatet sen!
 
Pojkvännen är på väg hem nu, så det här kan nog bli en bra fredag ändå ^.^
 
Dessutom hittade jag uppiggande och superfina illustrationer efter att ha insett att ett vykort jag har på kylskåpet (som jag köpte förut bara för att det var så fint!) var signerat. Så nu kollade jag upp signaturen och hittade bland annat dessa fina illustrationer av samma illustratör:
 
Illustratören heter Tovelisa och jag hittade bilderna på illustrationerna här. Dessa hamnar på min önskelista! ^.^
Hon har även en blogg här.