Strax innan myset

Hej hopp!

Nu är jag ganska trött efter jobbet, men med lite mat i magen piggnar jag nog till. Thaimat, mums! Det var riktigt öde på väg hem från bussen, inte många ute. Nu ska det mysas här hemma och sedan midnatts-picknickas :)

Hej så länge!

Nyårsfin

Hej hopp!

Lång dag på jobbet idag, jobbade längre för det var någon sjuk och det kändes inte schysst att bara åka hem. Nu väntar jag på middagen som står i ugnen och så blir det lite mys med pojkvännen innan jag ska hoppa i säng igen. Imorgon blir det lite jobb under dagen med nyårstema, nyårsfina ska vi vara på jobbet :)

Sedan nyårsmys med pojkvännen...undrar om jag ska baka något? Det är ju fredag dessutom ;)

Vad ska ni hitta på imorgon?

Nyårsfunderingar innan jobbet

God morgon!

Nyvaken, men ska snart hoppa in i duschen och sedan äta frukost med pojkvännen innan jag åker till jobbet. Jobbar hela dagen idag, men tiden på jobbet brukar gå fort :) Ska bli kul att jobba lite denna vecka också innan tentapluggandet. Annars har jag inte så mycket mer i tankarna såhär på morgonkvisten XD

Inte långt kvar till nyårsafton heller, får se vad vi hittar på då. Jag jobbar på dagen, men när det gäller nyårsafton är det ju ändå på kvällen man hittar på något. Brukar generellt inte bli superexalterad över nyår, tycker jul, påsk och midsommar är större högtider eller vad man säger, men en extra dag att umgås med nära och kära ska man ju inte helt dissa heller ;)

Har ni några speciella planer?

Det enda jag är hundra på är att jag ska fira det nya året med pojkvännen. Nyårsafton 2009 befann vi oss på ett plan till Singapore. Vi såg fyrverkerierna på långt avstånd över Istanbul (där vi mellanlandade). 2011 kommer innebära mycket nytt, men mest av allt ska det bli spännande! ^.^