På flygplatsen

Hej på er!

Hann med en riktigt smaskig och trevlig lunch med lillasyrran och hennes kille samt lite sista strosande I Dublin. Nu är vi på flygplatsen och ska strax gå ombord. Jag har laddat upp med ett bokfynd, tidningar och musik :-)

Har haft en härlig och mysig vecka, så kul att få hälsa på lillasyrran :-D Längtar dock lite hem nu när man står på flygplatsen och bara har åkandet kvar. Så det blir nog skönt att komma ikväll. Imorgon ska jag jobba extra, men sen på kvällen ska pojkvännen och jag ha vår egen julafton :-D Så kanske också gör hemlängtan lite större också :-P

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!Hela veckan har också bestått av en massa god mat och godsaker :D Det här är en belgisk choklad trippeltryffelmousse som jag beställde som efterrätt till jullunchen tidigare i veckan :P

Sista dagen

Hej på er!
Jag ska alldeles strax gå upp, duscha och äta frukost innan vi ska checka ut. Senare idag åker vi hem. Veckan har gått väldigt fort och samtidigt känns det som om vi varit borta längre. Kanske för att det är andra gången vi är här. Jag hoppas hinna träffa min lillasyrra en sista gång för lunch eller fika innan vi åker idag i alla fall. De senaste dagarna har också varit fullspäckade och mycket trevliga. Återkommer i början av nästa vecka med bilder och mer berättelser :-)
Ha en härlig söndag!Oavsett vart jag åker, som igår på en dagstur från Dublin, så hittar jag en godis och/eller chokladaffär ;-)

Gårdagens strapatser

Hej hej!
Nu har vi precis ätit en sen frukost! Är hos lillasyrran nu i Shannon och senare idag åker vi till Dublin. Kommer nog bli en lugn dag idag med :-) Igår tog vi också sovmorgon pojkvännen och jag. Njöt av hotellfrukosten (mums! Kanelhonungen blev en favorit!) och sedan fixade vi med utcheckningen. Sedan strosade vi runt i Limerick ett par timmar. Vi missade bussen till Shannon så medan vi väntade gick vi till ett hamburgerställe som vi provade förra gången vi var där. Mumsigt och jag gillar inredningen speciellt :)
Drack en Oreo Cookie Milkshake, det var som att dricka kakor och mjölk och glass tihi :-)