Mysigt inne när det regnar ute

Nu tokregnar det igen, tycker verkligen att det är mysigt! Speciellt när jag har hunnit med att träffa pojkvännen en liten stund, klippa mig och köpa hem mumsig mat samt frukt utan att bli genomblöt. Nu är jag alldeles varm i magen (åt nudlar med ostmacka till, blir ju mer som nudelsoppa när man äter ostmacka till för ostmacka äter man ju till soppa...hihi) efter sen lunch/tidig middag. Dags att lyssna på regnet, lite musik och fortsätta plugga!

Hur har er dag börjat?

Host host

Fortfarande hostig, envis förkylning det här. Har inte varit riktigt sjuk (med feber och så), men allmänt småhängig med halsont och hosta. Det bli i alla fall bättre och bättre :)

Dagen idag består av plugg. Har en inlämningsuppgift som ska in imorgon (som vi ännu inte fått?!), så jag vet inte riktigt hur det blir med den. Har mejlat läraren men inte fått något svar, skumt...Tänkte skriva på min EU-uppsats under tiden tills jag får veta hur det är med inlämningsuppgiften, så får jag i alla fall något vettigt gjort idag ^^
Inte nu i helgen, men nästa helg åker vi till Malaysia *längtar* och innan dess vill jag bli klar med min uppsats bland annat.

Pojkvännen har redan åkt iväg till skolan. Tisdagar är hans långa dagar med kvällsföreläsning :( Men denna vecka är i alla fall kortvecka! ^^

Ska äta frukost nu!

The Book of Eli

Idag var pojkvännen och jag på bio för att göra någonting annat än att plugga ^^ Vi kollade in The Book of Eli med Denzel Washington, Gary Oldman och Mila Kunis (hon som spelar Jackie i That 70's Show, kul att se henne göra en helt annan sorts roll minst lika bra). Denzel Washington och Gary Oldman är dessutom rutinerade skådespelare båda två.

Handlingen utspelar sig i en värld efter en katastrof få överlevde. Frågan är om sättet människorna nu lever på egentligen också bara handlar om att överleva, men att det kanske finns ett sätt att leva på också. Eli är en ensam hjälte som kämpar för att överleva, men framförallt kämpar han just för mänsklighetens möjlighet att leva.

Mer tänker jag inte säga, för spoilers är inte roligt! Både pojkvännen och jag tyckte filmen var riktigt bra. Precis som Law Abiding Citizen var handlingen genomtänkt. Jag gillade hur färg och stil förmedlade stämningen genom hela filmen.

Av mig får denna film 4,5 av 5 möjliga *tips helt enkelt* ;)