Resklar dator

Hejsan!

Nu är det redan kväll och jag ska försöka komma i säng om inte alltför länge ^.^ Imorgon ska jag upp tidigt för att åka in till skolan och ha möte med min uppsatshandledare, spännande!

Efter det blir det till att åka hem och rensa garderoben. Funderade ju på att göra det idag, men istället blev det att jag gick igenom datorn, gjorde back-up och mejlade bland annat. Nu är datorn resklar! Förstår däremot inte hur mycket jag hade lyckats samla på mig på datorn i form av skolarbeten, dokument, artiklar, musik etc. Dessutom en massa kopior och dubbletter XD Skönt att ha det gjort i alla fall :)

Vi hörs mer i morgon!

Grattis, Emelie!

GRATTIS på födelsedagen Emelie!


Jag önskar dig en härlig dag och ett till år fyllt av upplevelser och äventyr!

Tack för att du finns och är en öppen, peppande, tokig och glad vän!

En massa GRATTIS-kramar till dig!

 

Garderobsgenomgång...?

Hejsan!

Gårdagens middag var väldigt trevlig och god, tack så mycket! Hoppas också att pojkvännens mamma får glädje av presenterna :)

Efter middagen kom vi hem och då spelade jag faktiskt dataspel tillsammans med pojkvännen och två kompisar till. Left4Dead blev det (zombie-spel). Jag var dock inte lika pricksäker som dem, fast de har ju ett antal års spelerfarenhet till skillnad från mig XD Sedan tog vi det lugnt. Jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig tidigt...det gick sisådär ^.^ Men jag kom ändå upp vid 9.30-tiden så inte alltför sent i alla fall :)

Pojkvännen är hemma och planerar att plugga, jobba och fixa lite. Jag har inte direkt någon plan, men funderar på att börja med det förmodligen största projektet innan jag åker iväg...gå igenom min garderob och sortera allt, haha XD Jag har mer kläder än vad som får plats i mina två garderober (pojkvännen har en och den är lagom full...hmm), så det blir lätt skrynkligt när de inte riktigt får plats. Jag har märkt att jag de senaste veckorna dessutom inte brytt mig så mycket om att vika kläderna då jag vetat att en garderobsgenomgång låg i de nära framtidsplanerna... ^.^

Jag har mycket färgglada kläder för jag tycker om färg. Dessutom är det mesta sommarkläder också. Vilket inte är helt fel nu när det är sommarkläderna som ska packas med ;)