Mumsig frukost och biodejt ikväll

Gick upp för en timme sedan då pojkvännen skulle till jobbet. Åt smaskig frukost och avslutade med en apelsin :) Nu kollar jag igenom all post som kommit de senaste veckorna. Väldigt många höstkataloger har kommit, de ska jag undersöka närmare sedan ;) Annars tänkte jag pyssla med lite småsaker nu på förmiddagen, powerwalka och sedan åka in till Stockholm för biodejt med pojkvännen. Det blir ingen romantisk film utan den senaste Harry Potter-filmen :) Någon som har sett den?
Igår blev det dock ingen mumsig nudelmiddag för spisen ville inte fungera. Däremot så fungerar den nu, skumt! :)

Dags att fortsätta fixa och dona :)
Hoppas ni får en härlig fredag!

Nu har jag överlevt garderobsfixandet...med nöd och näppe :)

Garderobsfixandet har tagit hela dagen hihi. Nu är jag äntligen klar *pustar ut*. Som tur var finns det en massa bra musik att lyssna till medan man fixar :) Nu tänkte jag gå ut och powerwalka så jag piggnar till. Efter det är det dags att laga middag med pojkvännen. Gissa vad vi ska äta? Jo, nudlar ;) Nudlar med kräftstjärtar, vitlök, citron och sallad var min tanke. Får se hur det blir :) Förhoppningsvis något lika aptitretande som det nedan:Vad har ni pysslat med denna torsdag?

Nu ska jag ut och gå! Hej så länge!

Fixar-torsdag

Nu är klockan 07.00 och jag har redan ätit frukost :) Ska avsluta med en banan sedan är det dags att börja plocka, fixa och organisera mina saker här hemma...Nu skulle jag behöva och vilja ha en garderob a la Carrie Bradshaw:
(ni som inte känner igen garderoben får hemläxa! ;) ).Då kanske mina kläder och skor kan få plats...hihi :)

Vi hörs senare!