Latdag imorgon? Hyr film för 9 kronor eller mindre!

Hej på er!

Har bakat lite på morgonen nu också. Glasstårtan eller vad man ska kalla den står i frysen och så blev det marängbakelser också, för fick helt plötsligt en massa extra topping över samt äggvitor. Så då tänkte jag att då är det bättre att göra lite marängbakelser istället att bjuda på ikväll och så kan muffinsen frysas in och dekoreras fint till pojkvännens födelsedagsfirande istället :)

Ikväll ska nog många på fest eller helt enkelt vara uppe sent och imorgon kanske man då vill ha en latdag :) Om man vill lata sig hela dagen eller kvällen imorgon framför bra filmer så tipsar jag om CDON (man hyr filmer därifrån och ser de direkt i datorn och/eller kopplar in datorn/USB till TVn). Mest för att man kan hyra en massa olika filmer där just nu fram till och med imorgon för endast 9 kronor per film! Jag passade på igår när jag kollade på Bridesmaids till exempel igår kväll ^.^

Uppdatering: Hittade ett annat riktigt bra erbjudande på Headweb också där man köper 1 film för 39 kronor och sedan får hyra 5 andra filmer till på köpet. Då har man till och med 31/1 2012 på sig att använda de 6 filmbiljetterna. För att ta del av erbjudandet måste man betala 39 kronor innan nyår, så sista dagen är idag!

Kommentera här: