Och så levde de lyckliga

Lucy Dillon som skrivit bland annat Ensamma hjärtan och hemlösa hundar samt Hundar, hus och hjärtats längtan ligger bakom boken Och så levde de lyckliga. De svenska bokomslagen är alla snarlika med en kvinna och en hund på framsidan.
 
 
En anledning till varför jag tror att jag blev lite besviken. Jag trodde hundarna 
skulle ta lika stor plats som i de tidigare böckerna (som inte är en serie), det var en del av charmen. I denna bok fanns hundar av olika slag med men inte lika centralt i berättandet som tidigare. 
 
Annars var det som tidigare relationer, kärlek och drömmar som var de viktigaste inslagen. Och så levde de lyckliga handlar om Anna och Michelle. Annas dröm går i uppfyllelse när hon får ta över den lilla bokhandeln i Longhampton när hennes vän Michelle utökar sin verksamhet. Det ger Anna något annat att fokusera på förutom hennes man och styvdöttrar där hemma. Trots det så fattas fortfarande något. Michelle driver i första hand sin inredningsaffär och fokuserar mycket på sina affärsverksamheter. Hemligheter från hennes förflutna dyker dock upp. Kommer Anna och Michelle att kunna hjälpa varandra? Stora livsbeslut måste tas.
 
 

Kommentera här: