Kortweekend i Roslagen och "hemtrakterna"

Hej på er!

Sitter just nu på bussen på väg hem från en kortweeknd i Roslagen. Har hälsat på mamma samt vänner. Igår kväll bjöds pojkvännen och jag på smarrig middag och jordgubbar till efterrätt. Sedan åkte vi till en kompis för att ha filmkväll. Trevligt om än en läskig film ^.^

Vi kom hem sent så det blev en sovmorgon idag. Sedan promenerade vi ned med mamma och hennes sambo till centrumet för att se vad som har hänt sedan sist vi var här. Vi har nämligen inte varit där sedan vi flyttade därifrån för cirka 7 månader sen. Dessutom var ju jag inte hemma så mycket under början av förra året heller (Göteborg och Sydafrika). Mycket nytt byggande, nya affärer och fina nya grönområden.

Sedan blev det dags för en smarrig sen lunch/tidig middag innan vi promenerade lite till och avslutade med fika hemma hos mamma.

Har vuxit upp på landet och en mindre stad, så känner att den delen saknar jag lite. Däremot är det skönt att inte behöva pendla så långt. Hoppas hinna med besök i sommar också, en årstid som verkligen kommer till sin rätt i Roslagen :-)

Lite bilder från dagen:












Kommentera här: